'GÜL' en çok tercih edilen popüler bir çiçek! - Konya Çiçekçi Rehberi
NEW
Yeni..

8 Mart 2015

'GÜL' en çok tercih edilen popüler bir çiçek!

En çok tercih edilen popüler çiçek "Güller"

Romantizmin simgesi sevgi ve hayranlık olarak kabul edilen güller aynı zamanda anneler günü, evlilik yıldönümü ve sevgililer günü için de oldukça popüler hassas, narin ve güzel çiçektir.

Fosil kanıtlar güllerin tarih öncesi çağlardan beri var olduğunu göstermektedir. Gülün kökeninin Asya toprakları olduğu biliniyor. Gül Haziran ayını temsil etmektedir.

Sevgi, tutku ve mükemmelliğin en güzel simgesi olan güllerin herbir rengi kendi içerisinde çeşitli anlamları barındırır.


online gül siparişi vermek için tıklayınız

Tek bir gül sürekli sevgi gösterir. Zarif ve ışıltılı, gül sevgi başlıca elçisidir. İki (2) gül ise bir taahhüt ya da gelecekte evlilik anlamına gelmektedir.

Özellikle al kırmızı veya bordo güller güzelliği, turuncu güller cazibeyi ve coşkuyu simgelerken pembe güller mutluluğa işaret eder. Kırmızı güller aşk ve tutkuyu, beyaz güller ise masumiyeti, güvenliği, saflığı ve sessizliği temsil eder.

Sarı güller neşe, sevinç ve arkadaşlığı göstermenin en güzel yoludur. Herhangi bir renkten kırmızı güller "Seni seviyorum" demektir.


Konya'dan online pembe gül yollamak için tıklayınız

Beyaz güller manevi sevgi ve saflık anlamına; "Gelin" beyaz mutlu aşk anlamına gelir. Lavanta gül ilk görüşte aşk demek. Açık pembe güller zarafet, kibarlık ve hayranlık ima etmek; koyu pembe güller "teşekkür ederim." demek

Pembe gül, Mutlu Aşk, Mutluluk, Lütfen bana inan..

Kırmızı gül, Aşk, Ilk görüşte aşk, Seni seviyorum, her zaman hatırlayacağım,

Beyaz canlı gül, Saflık, gizlilik ve sessizlik
Beyaz kuru gül, Ölümde tercih edilir
Gül (sarı) Hastalık, Aşkta azalma durumunda ve Kıskançlık hallerinde

Mutlulukları Paylaş

Add your opinion
Disqus comments
Firmalar
Çiçekçiler Sitesi
Tamam